Video Çekimlerimiz İçin İlk Hazırlıklar Tamamlandı…

Projemiz kapsamında yer alan kış sporu video çekimlerini sağlıklı yürütebilmek için konu alanı uzmanlarından ve ilgili kurumlardan destek aldık.Bu doğrultuda Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle görüştük. Yetkililer tarafından çekimlerin gerçekleştirilmesi için tüm salonlarını, antrenörlerini ve ekipmanlarını hizmetimize sunabilecekleri belirtildi.

Videoların profesyonel bir ekip tarafından çekilebilmesi için ise Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından kamera ve kameramanlar temin edildi.

Ayrıca Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretim üyelerinden ve öğrencilerinden de kayak pistlerinde yapılacak video çekimleri için destek olmaları içi söz aldık.

Sonraki süreçimiz ise antrenörlerin, öğrencilerin, kameramanın çalışma saatlerini ve salonların çeim için uygun olduğu günleri belirleyerek tüm ekibe uyan video çekim takvimi oluşturmak. Tüm antrenörler video içeriklerinde neler olması gerektiği konusunda bildilendirildi ve uygulamayı yapacak öğrencilerle deneme çalışmaları yapmaları istendi.

Böylece projemizin video çekimlerinde yer alacak ekibi ve gereken içeriklerimizi tamamladık. İlk olarak curling videomuzu çekiyoruz. Videomuz kısa bir süre sonra yayında olacaktır.

This entry was posted in Spor Dalları and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.