Kış Sporları Adası Tasarım Son Dakika!

Erzurum Kış Sporları Adası tasarımı son sürat devam ediyor. Eksik kısımların yanı sıra adamızı büyük bir oranda tamamlandık. Spor alanları, sosyal alan ve merkezde bulunan yardım alanı kullanıcılarını bekliyor. Şu an Sürat Pateni, Artistik Paten, Kayakla Atlama, Buz Hokeyi, Snowboard, Curling, Alp Disiplini alanları tamamlandı.

Sürat Pateni alanı tamamlandı. Tasarım yapıldıktan sonra uzman görüşleri alındı ve öğrenciler ortamda uygulamalarda bulundular. Tüm gözlemlerden yola çıkarak tasarlanan ortamın eksiklikleri giderildi ve hatalardan arındırılmaya çalışıldı. Daha kullanılabilir bir tasarıma dönüştürüldü.

Artistik Paten alanı  tamamlandı. Tasarım yapıldıktan sonra da tıpkı Sürat Pateni gibi uzman görüşleri alındı ve öğrenciler ortamda uygulamalarda bulundular. Tüm gözlemlerden yola çıkarak tasarlanan ortamın eksiklikleri giderildi ve hatalardan arındırılmaya çalışıldı. Daha kullanılabilir bir tasarıma dönüştürüldü.

Kayakla Atlama alanı  tamamlandı. Spor dalına uygun bir şekilde tasarlanan kayakla atlama alanı henüz uzman değerlendirmesinde ve gerekli incelemelerden sonra eksiklikleri giderilecektir.

Buz Hokeyi alanı  tamamlandı. Spor dalına uygun bir şekilde tasarlanan buz hokeyi alanı henüz uzman değerlendirmesinde ve gerekli incelemelerden sonra eksiklikleri giderilecektir.

Snowboard alanı  tamamlandı. Spor dalına uygun bir şekilde tasarlanan snowboard alanı henüz uzman değerlendirmesinde ve gerekli incelemelerden sonra eksiklikleri giderilecektir.

Curling alanı  tamamlandı. Spor dalına uygun bir şekilde tasarlanan curling alanı henüz uzman değerlendirmesinde ve gerekli incelemelerden sonra eksiklikleri giderilecektir.

Alp Disiplini alanı  tamamlandı. Spor dalına uygun bir şekilde tasarlanan alp disiplini alanı henüz uzman değerlendirmesinde ve gerekli incelemelerden sonra eksiklikleri giderilecektir.

This entry was posted in Spor Dalları and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.